Komentari prezimena Jukić

Stranica: 5 od 8

Marija Jukić - Datum: 9.5.2011.

Ima nas puno i u Posušju u Bosni i Hercgovini.


Aljoša Jukić - Datum: 15.5.2011.

pozz svim Jukicima ma gdi god da jesu.Ja sam mlad djecko kojeg interesuje porijeklo potomaka Jukić.Sukundjed mi je doselio u okolinu Tuzle krajem 1 svjetskog rata(tako kazu),,bio je porijeklom iz Foče.To znamo po tome zato sto su nam dolazili neki dokumenti prije nekih 25 godina u vezi neke zemlje...bio je jedinak u oca a iza njega je ostalo oko 150 potomaka jos uvijek dosta krvno vezanih..pozz


Robert Jukić - Datum: 17.5.2011.

pozdrav od Jukića iz Zenice, gdje nas ima mnogo. Po mom saznanju Jukići iz Zenice su većinom porijeklom iz Viteza (znam sigurno za svog djeda), a poslije rata loza Marka Jukića velikim dijelom živi u USA .


Lepa Savic - Datum: 9.8.2011.

Postovani, izrazavam veliko postovanje za vas rad. Moja mama je djevojacko prezime Jukic sa
Tijarice pa me jako interesira sve o Jukicima. U ovom tekstu koji je jako detaljan nisam nasla mnogo informacija o Jukicima s Tijarice.Ime mog dida je Stjepan Jukic a baka se zvala Matija Pestelek. Da li mozda imate vise podataka odakle su dosli tacno ti Jukici, volela bih znati i imena predaka ako je to moguce.Veliko hvala i srdacan pozdrav


Marko Jukic - Datum: 9.8.2011.

Pozdrav svim Jukicima!
Ja sam iz Sarajeva kao i otac Anto, a moj djed Ivica je iz Konavla kod DU. Pradjed Ilija je iz Kostajnice u Hercegovini. Za ostale Jukice ne znam, znam samo da nam Jukici iz Zepca i Doboja nisu nista.


jukic dalibor - Datum: 20.8.2011.

e dragi moji jukici? ja zivim u srbiji i porijeklom sam iz karlovca otac i deda su mi iz komesarca/slunj/hrvatska,ja tek nemam pojma odakle su mi korijeni jer sam se izgubio u svim ovim ratovima i selidbama?


goran jukić - Datum: 23.8.2011.

Pozdrav zovem se Goran Jukić i živim u Osijeku. Moji potiću iz D.Bitelića odakle mi je otac pobjego zbog neimaštine. Prema pričama moga dide Marka (rođ.1896.godine), zatim oca i strica svi Jukići potjeću iz C.Gore. Naime dva su se brata (radi djevojke da nebi jedan drugog povrijedili) iselila iz C.Gore. Jedan je otišao na područje Sinja, a drugi Imotskog. Dalje su se širili ovi iz Imotskog u BiH, a Sinjski Jukići na obalu i kasnije iza 2 sv. rata u slavoniju (Đakovo,Vinkovci,Čepin). Postoje neke obitelji Jukić i u Srbiji (Sinjski), a to su obitelji koje su dobile Njemačke kuće u Vojvodini. Danas se ti Jukići u Srbiji vode kao Srbi.


stipe jukić - Datum: 30.8.2011.

pozdrav iz hercegovine svim jukićima iz g.polja :)


Jozip Jukic - Datum: 4.10.2011.

A zasto nema u Preziminjaku Jukica iz Posavine od Derventa. A ima i njih preko stotinu familija???


Goran Jukić - Datum: 14.10.2011.

Pozdravljam Jukiće. Moj djed Marko rodio se 1905. Živio je u Oluku, Glamoč. Otac djeda Marka zvao se Pavao. Nakon II. svj. rata 1945. djed Marko odselio je u USA. Cleveland. Baka Matija, rodom iz Glavica kod Sinja slijedila ga je u USA i tamo konačno odselila 60.-ih godina prošlog stoljeća. Djed je umro 2005. Moj otac Tomislav, MArkov sin, živi u Rovinju,a njegova braća i sestre u USA, Cleveland. Ja sada živim u Zagrebu.
Još jedna veliki pozdrav svima koji tako vrijedno prate i bilježe sve što je povezano s Jukićima.


Stranica: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Ogorje.net se ne može smatrati odgovornim za izrečeno.
Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

« Natrag na prezime Jukić | Komentirajte!

Neregistrirani korisnik

Logirajte se ili registrirajte

Pretraži Ogorje.net

Oglas