O stranici

Prva verzija ove stranice je nastala 2004. godine, sa par kratkih tekstova. Jedno vrijeme je tih par rečenica činilo Ogorje.net. Ali ipak je poneko naletio na site i ostavio koji komentar u tadašnju knjigu gostiju. Ti komentari, i prvenstveno želja i volja da što više naučim o izradi web stranica, su me potakli da malo intenzivnije poradim na stranici. Tako sam našao na internetu nešto malo tekstova i slika te ih ubacio na redizajnirani site.
Tek 2007. godine je došlo do novog, malo ozbiljnijeg, redizajna jer sam dobio veću količinu novih tekstova. Sve to je dignuto na web, ali je bilo dosta nezgrapno s obzirom na velik broj podataka, što je bez nekog programskog jezika nepregledno i teško za održavanje. To je trajalo neko vrijeme, dok nisam odlučio naučiti nešto o web programiranju i to primjenjivati na stranici kako uhvatim vremena. Tako je negdje krajem 2008. godine došlo do većih promjena u funkcionalnosti stranice, te su uz općenito obogaćivanje sadržaja novim podacima, slikama i sličnim, najvažnije promjene nastale kod porijekla prezimena i web imenika. Velika baza prezimena na internetu omogućuje Hrvatima širom svijeta da saznaju svoje porijeklo, tj. korjene svog prezimena. A web imenik je tu da spoji ljude iz našeg kraja, kojih ima širom svijeta, na jedno mjesto, te da se čak ostvare i neki kontakti.
Podaci o prezimenima su preuzeti iz knjige Ante Ivankovića "Hrvatski rodovi općine Muć". Stranica će se i dalje osvježavati novim sadržajima, kako se bude dolazilo do njih. Zato dobro došli, i navratite opet!

Oglas

Neregistrirani korisnik

Logirajte se ili registrirajte

Pretraži Ogorje.net

Zadnji upiti o prezimenima: