Valenteković

Porijeklo prezimena

Broj komentara: 2 - Pročitajte komentare! (Čitanja: 1314) - Broj facebook komentara:

Prezime Valenteković nije postojalo u bazi ove stranice pa je postavljen upit od strane posjetitelja. Stoga se pozivaju svi koji imaju nekakve podatke o porijeklu prezimena Valenteković, da ih ovdje upišu pod komentare kako bi ih podijelili s ostalima. Hvala!

upit izvršio: IvanaPoveznice: Valenteković | podrijetlo | porijeklo | prezime | rodoslovlje |

Slična prezimena:

ValenčićValentinValenčakValentićValentValenta

Zadnji komentari na ovaj tekst:

Suzi - Datum: 19.4.2023.

Obitelj Valenteković je živjela u selu Hum i Macute kod Voćina. Majka je imala tri sina i kćer; sinovi, Mato, Mijo, Đuro i kćer Rozika. Rozika se udala i živjela je u Apatinu, Mato je nesretnim slučajem preminuo, Đuro je živio u Osijeku i imao sina Đuru i Karla i kćer Roziku ona nije imala djece, Đuro je imao kćer koja živi u Osijeku u D. Gradu. Mijo je doselio u Rez. Krčevine iz Huma 1940g. imao je sedmero djece od toga dva sina Miju i Stjepana. Mijo je imao dva sina i kćer, koji su i sad živi, Milan i Željko, Stjepan je imao kćer i sina Milana. Neki žive na području Virovitičko podravske županije. Valentekovići iz Suhopolja su se zvali Falenteković, s vremenom se "F" pretvorilo u V.


Suzi - Datum: 19.4.2023.

Obitelj Valenteković je živjela u selu Hum i Macure kod Voćina. Majka je imala tri sina i kćer; sinovi, Mato, Mijo, Đuro i kćer Rozika. Rozika se udala i živjela je u Pazinu, Mato je nesretnim slučajem preminuo, Đuro je živio u Osijeku i imao sina Đuru i Karla i kćer Roziku ona nije imala djece, Đuro je imao kćer koja živi u Osijeku u D. Gradu. Mijo je doselio u Rez. Krčevine iz Huma 1940 imao je sedmero djece od toga dva sina Miju i Stjepana. Mijo je imao dva sina i kćer, koji su i sad živi, Milan i Željko, Stjepan je imao kćer i sina Milana. Neki žive na području Virovitičko podravske županije. Valentekovići iz Suhopolja su se zvali Falenteković, s vremenom se "F" pretvorilo u V.


Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Ogorje.net se ne može smatrati odgovornim za izrečeno.
Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

« Natrag na popis prezimena | Komentirajte!

Oglas

Facebook komentari

Neregistrirani korisnik

Logirajte se ili registrirajte

Pretraži Ogorje.net

Zadnji upiti o prezimenima: